
Nóż Potis to profesjonalne oraz konieczne urządzenie gastronomiczne przeznaczone do krojenia kebaba. Nóż jest elektryczny oraz kroi się nim kebabay spośród mięsa drobiowego czy gyrosa spośród wieprzowiny. Nóż Potis jest niezbędnym nożem w restauracjach, barach lokalach rodzaju fast food oraz innych punktach gastronomicznych. Nóż elektryczny Potis wykonany jest spośród doskonałej jakości materiału, jest wodoodporny, posiada zabezpiecznie, jakie chroni przed zalaniem. Używając noża można regulować grubość krojonych plastrów mięsa od 0-10mm.Nożami Potis można kroić zawsze plastry mięsa tej samej grubości ustawiając noże w właściwej pozycji. Zaletą noży jest ich cichy start oraz cicha praca, co jest komfortowe dla pracowników obsługi .Noże do kebaba posiadają określone normy, jakie są zawarte w deklaracji zgodności Unii. Wszystkie te wymagania nóż Potis spełnia. Urządzenie jest funkcjonalne oraz lekkie co jest dużym oraz ułatwieniem dla pracownika obsługującego nóż. W zestawie urządzenia są dwa noże oraz dodawana jest ostrzałka.
Cechy noża Potis;
-wydajność 60 kg mięsa/24 godziny
-cicha praca
-wodoodporność potwierdzona patentem
-miękki start
-grubość krojenia od 0-10mm
Włącznik noża jest magnetyczny, jego działanie jest niezawodne, a siła ostrza jest właściwa do pokrojenia plastrów mięsa.
Szczegóły wpisu:
- ID wpisu: 685
- Tytuł: Nóż Potis
- Adres strony: http://hrcblades.com.pl
- Page Rank: N/A (stan na 1 grudnia, 2023 3:39 pm)
- Kategorie: od grywkulki Wyposażenie
- Tagi: Nóż Potis, Nóż Tandir, noże do robota koszącego, Ostrze Housgvarna, ostrze nóż kebab
Odwiedziny botów:
- googlebot: 10 (ostatnio: 07.11.2023 09:21:14)
Podlinkuj wpis: